Zilverden

A la Carte

Onze keuken

EERST

Carpaccio van gegaard everzwijnfilet met crème van shiitake.    

Vichyssoise van prei, aardappelen en coulis van waterkers met gerookte paling.

Huisgemaakte garnaalkroketten, salade van witloof en botcresson, yoghurtdressing.

Kreeftenstaart in zijn bouillon, afgewerkt met crème van kreeft.                                                            

Zeeuwse oesters               

                                                                                                                        

DAARNA

½ kreeft ‘Belle Vue’  700 gr met gemengde salade.

Kreeft uit de schaal op spinazie, mousselinesaus en aardappelpuree.

Pladijs à la dieppoise, mosselen en grijze garnalen in roomsaus gebakken aardappelnootjes.

Hertfilet met appelgelei, gekarameliseerde witloof en gegratineerde aardappelen.

Vidée van zwartpootkip, krokante zwezeriken, kastanje champignons en frietjes.

 

TOT SLOT

Huisgemaakt vanille ijs met chocoladesaus.

Grand café: assortiment van desserten met koffie/thee.

Gebroken citroentaart.

Crema catalana met hazelnoot en chocolade.

Bordje kaas met zijn garnituur.

 

Wenst u te reserveren?  Bel 03 666 66 62 of mail naar info@zilverden.be