Zilverden

A la Carte

Onze keuken

EERST

Gefrituurde ravioli van hert, salade met groene asperges en veenbesdressing.      

Varkenswangen in Worcester, aardpeer chips en girolles.

Gebakken Sint-Jacobs vruchten en butternut pompoen, afgewerkt met hazelnoot.    

Waldorf salade met grijze garnalen, knolselder en enoki champignon, rozijnen en walnoten.  

Zeeuwse platte oesters

                                                                                                                            

DAARNA

½ kreeft ‘Belle Vue’  700 gr met gemengde salade.

Schartong met saus van prei, aardappelpuree en peterselie olie.                                                                              

Tarbot, kleine paksoi en oesterzwam, mousseline van Dijon mosterd.

Fazant, witloof in roomsaus, enringi champignon en soezenkroketten.

Black Agnus entrecôte met zijn jus, geglaceerde wintergroenten en pommes pont neuf.          

               

TOT SLOT

Huisgemaakt vanille ijs met chocoladesaus.

Grand café: assortiment van desserten met koffie/thee.

Clementine met ijs van duindoornbes en speculaas.

Peer met caramel en notenijs.

Bordje kaas met zijn garnituur.

 

Wenst u te reserveren?  Bel 03 666 66 62 of mail naar info@zilverden.be