Zilverden

A la Carte

Onze keuken

EERST

Zalm en gerookte makreel, kappers, Sambai [Japanse azijn] en gemarineerde beukenzwam.                      

Carpaccio van Sint-Jacobsvruchten, rilette van hert, shiitake, rode biet en groene selder.

Huisgemaakte garnaalkroketten, salade van witloof en botcresson, yoghurtdressing.

Traag gegaarde varkenswangetjes, schorseneren en trompette de la mor.                                                           

Zeeuwse oesters               

                                                                                                                        

DAARNA

½ kreeft ‘Belle Vue’  700 gr met gemengde salade.

Rode poon, aardappelpuree met garnalenjus, peterseliewortel en gebrande ui.

Schartong, spaghetti van knolselder, spinaziejus en handgerolde couscous.

Fazant met witloof, boschampignons en soezenkroketten, “Fine Champagne“.  

Filet pur met wintergroenten [boerenkool, boterraap, wortel, knolselder, enringi champignon], béarnaise en frietjes.                                                                                         

 

TOT SLOT

Huisgemaakt vanille ijs met chocoladesaus.

Grand café: assortiment van desserten met koffie/thee.

Madarijn en speculaas dessert.

Crema catalana met hazelnoot en chocolade.

Bordje kaas met zijn garnituur.

 

Wenst u te reserveren?  Bel 03 666 66 62 of mail naar info@zilverden.be