Onze keuken
EERST
Carpaccio van schelvis met Oosterse rilette van rundsvlees, graantjesmosterd en chuka vinaigrette.
Snowkrab, guacamole en taboulé, afgewerkt met gember, chili en fijne venkel.
Huisgemaakte kroketten van Breydel ham en kaas, aspergesalade en dragon.
Gelakt buikspek met zwarte linzen, rode biet en gerookte eidooier.
Zeeuwse oesters
DAARNA
½ kreeft ‘Belle Vue’ 700 gr met gemengde salade.
Zeewolf, doperwtencrème, ‘Blé Gourmand’ en fijne groenten [groene en gele courgette, zoete paprika].
Gamba’s à la plancha en spaghetti met looksaus, spekjes en pijnboompitten.
Parelhoen met wortelcrème, groene asperges, bearnaisesaus en zoete aardappel.
Kalfsentrecôte, gegrilde asperges, snijbonen en stroaardappelen.
TOT SLOT
Huisgemaakt vanille ijs met chocoladesaus.
Grand café: assortiment van desserten met koffie/thee.
Mango kalamansi, crème van chocolade en mascarpone.
Crème brûlée van tonkaboon met koffiegarnituur.
Bordje kaas met zijn garnituur.