À la carte
Voorgerechten
Kabeljauw
groene curry – doperwten – snijbonen
€ 25
Vitello tonnato
salsa van tonijn – kapperblad – traag gegaarde kalfsfilet
€ 23
Ossobuco
pennette – parmesan – salsa verde
€ 25
Tartaar Nobashi
avocado – zure room – habanero - kaviaar
( Imperial Heritage Kaviaar 5gr. “Oscietra Royal” )
€ 35
Tartelette piperade
Baskische salsa van tomaat – paprika – ui – burrata – anjovis
€ 24
Hoofdgerechten
Entrecôte "Durham"
jus van gepofte sjalot - compote van tomaat - crème van zwarte look pommes pont neuf
€ 43
Ilperkip
girolles - courgette - mousseline dragon - bruine kippenjus
€ 35
Harder
fideuà - boemboe bali - wortel
€ 38
Melktongfilet
komkommer citrus - yuzu kosho – zeekraal - bouchot mossel
€ 38
*onze frieten worden gebakken in ossenwit
*om u een vlotte service te kunnen garanderen, vragen wij u vriendelijk om vanaf 7 personen voor het menu te kiezen
Onze keuzemenu's
Menu
Kabeljauw
groene curry - doperwt - snijbonen
_______
Nobashi
ajo blanco - mediterraanse groenten
_______
Harder
fideuà - boemboe bali - wortel
of
Ilperkip
girolles - courgette - mousseline dragon - bruine kippenjus
_______
“Kers”
muscavocado krokant - Jivara lactée - witbuik kers - jus van kers met oxalis
OF
assortiment kazen
(supplement 5 euro)
_______
3 gangen/wijnselectie € 55 / € 25
*4 gangen/wijnselectie € 65 / € 32
Marktmenu
3 gangen
€ 42*
voorgerecht, hoofdgerecht, dessert
(assortiment kazen in plaats van dessert
suppl. € 5,-)
* verkrijgbaar maandag, donderdag middag en avond (met uitzondering van feestdagen).
Lunchmenu
2 gangen
€ 33
voorgerecht, hoofdgerecht, koffie
* alle dagen te verkrijgen, tijdens de middaglunch.
Gelieve eventuele allergieën te melden aan de zaalverantwoordelijke opdat wij u een passend alternatief zouden kunnen voorstellen
