À la carte

Voorgerechten


Gepekelde makreel € 27
jus van selder en appel - Beluga linzen - lavasolie

Buikspek €  25
mole van tomaat, aubergine en chocolade - krokant van sesam

Kreeftenstaart € 41
chutney van mango - Bisque met tandoori - pinda

Asperges € 41
  handgepelde grijze garnalen - asperge citrusvelouté - schuim van peterselie 

Bouchot mossel mouclade € 25

mosseltjes - curry - lavas - schuim van kokos

 

Hoofdgerechten


Rundsonglet € 39
sicilliaanse caponata - franse groene asperges - Bordelaise saus

Lomo Iberico € 40
gegrilde varkensrug - bimi - doperwten - Tamarinde - Noirmoutier

Roodbaars  € 41
lamsoor - beurre blanc van dashi

Schartong "Colbert" € 39
  gefruite schartong - artisjok - zilverui - Tartanaise

Veggie  € 28
  witte en groene asperges - sugar snaps - mosterdzaad - mosterdkrokant

*om u een vlotte service te kunnen garanderen, vragen wij u vriendelijk om vanaf 7 personen voor het menu te kiezen

Onze keuzemenu's

Menu


Gepekelde makreel
jus van selder en appel - Beluga linzen - lavasolie

Buikspek
molé van tomaat, aubergine en chocolade - krokant van sesam

Asperges
  handgepelde grijze garnalen - asperge citrusvelouté - schuim van peterselie

 (enkel vrijdag en zaterdag te verkrijgen in 4 of 5 - gangen)

(in 4 - gangen suppl. €10,-) 

Rundsonglet
sicilliaanse caponata - franse groene asperges - Bordelaise saus

of

Roodbaars
lamsoor - beurre blanc van dashi

_______ 

“Strawberries”
jus van zebratomaat - Verveine - basilicumijs - sweetie drops

OF
assortiment kazen in plaats van dessert + € 5,-

3 gangen/wijnselectie € 59/€ 28

4 gangen/wijnselectie € 69/€ 36 

5 gangen/wijnselectie € 85/€ 45

 

 

Marktmenu


3 gangen
€ 45*
voorgerecht, hoofdgerecht, dessert
(assortiment kazen in plaats van dessert
suppl. € 5,-)

* verkrijgbaar maandag, donderdag middag en avond (met uitzondering van feestdagen).

Lunchmenu


2 gangen
€ 36
voorgerecht, hoofdgerecht, koffie

* alle dagen te verkrijgen, tijdens de middaglunch. 

* niet te verkrijgen tijdens feestdagen.

Gelieve eventuele allergieën te melden aan de zaalverantwoordelijke opdat wij u een passend alternatief zouden kunnen voorstellen

Image