À la carte
Voorgerechten
Kalfstartaar
creme oude parmezaan | kapperblad
gepekelde groentjes
Tweeëndertig euro
Enigma rund
hummus aubergine | barilotto
Bianchetti truffel | gepofte kikkererwt | dressing oude balsamico
Tweeëndertig euro
Irish More oester
jus jonge selder & padron peper | mayonaise
jalapeno & verveine | oesterblad
Vijfendertig euro
Groen e asperge
morieltjes | espuma kimchi
verse erwt | Pertuis asperge
Tweeëndertig euro
Kreeft
salade van kreeft | dragonmayonaise
kropsla | tomatencompote
Vijfendertig euro
Hoofdgerechten
Zeebaars
jonge prei & nori | jus miso & plankton
gemarineerde courgette
Vijfenveertig euro
Rode mul
monniksbaard | algenboter
tapenade jonge selder
Tweeënveertig euro
Anjou duif
rode biet | braambes
pomme dauphine | geconfijte bout
Negenenveertig euro
Veggie
canneloni pipperade | espuma ricotta Jus
gepofte puntpaprika
Vijfendertig euro
Carima Rund
entrecote | hasselback aardappel
verse morilles | Pertuis asperge |
brioche short rib
vierenzeventig euro
_____________________________
*om u een vlotte service te kunnen garanderen, vragen wij u vriendelijk om vanaf 6 personen voor het menu te kiezen.
Onze keuzemenu's
Menu
Hamachi
jus jonge selder & padron peper | mayo jalapeno & verveine | Koshihikari rijst
Tartelette Enigma rund*
hummus aubergine | Barilotto
Bianchetti truffel | gepofte kikkererwt
Pasta Piperade**
verse pasta | tapenade van gepofte tomaat & paprika
ansjovis uit Cantabrië | espuma ricotta | jus gepofte puntpaprika
Kalfssuccade
kroketje van bami goreng
atjar | mayonaise ketjap & sambal
OF
Zeebaars
jonge prei & nori | jus miso & plankton | gemarineerde courgette
Meeker framboos
frambozenrabarber | Bourbon vanille | jus van kruidige thee
Degustatiemenu 3 gangen vijfenzestig euro
Degustatiemenu 4 gangen * vijfenzeventig euro
Degustatiemenu 5 gangen ** tweeënnegentig euro
Kazen ipv van dessert acht euro
*gelieve eventuele allergieën te melden aan de zaalverantwoordelijke
opdat wij u een passend alternatief zouden kunnen voorstellen
Vanaf 6 personen vragen wij u om te kiezen voor het degustatiemenu.
Op zaterdagavond serveren wij uitsluitend onze 4 of 5 gangen menu.
Marktmenu
3 gangen
Eenenvijftig euro*
voorgerecht, hoofdgerecht, dessert
(assortiment kazen in plaats van dessert
suppl. acht euro)
* verkrijgbaar alle dagen (met uitzondering van vrijdagavond, zaterdagavond, zondagavond en feestdagen).
Lunchmenu
2 gangen
Vierenveertig euro
voorgerecht, hoofdgerecht, koffie
* alle dagen te verkrijgen, tijdens de middaglunch.
* niet te verkrijgen tijdens feestdagen.
Gelieve eventuele allergieën te melden aan de zaalverantwoordelijke opdat wij u een passend alternatief zouden kunnen voorstellen
Om onze service perfect elke keer te laten verlopen vragen wij u vriendelijk af te ronden rond 17u00 voor de middag en 00u00 voor de avond.
