À la carte

Voorgerechten


Kabeljauw 
groene curry – doperwten – snijbonen
€ 25

Vitello tonnato 
salsa van tonijn – kapperblad – traag gegaarde kalfsfilet
€ 23

Ossobuco
pennette  parmesan  salsa verde
€ 25

Tartaar Nobashi 
avocado – zure room – habanero - kaviaar  
( Imperial Heritage Kaviaar 5gr. “Oscietra Royal” )
€ 35

Tartelette piperade 
Baskische salsa van tomaat paprika – ui  burrata anjovis
€ 24

Hoofdgerechten


Entrecôte "Durham" 
jus van gepofte sjalot - compote van tomaat - crème van zwarte look pommes pont neuf
 € 43

Ilperkip 
girolles - courgette - mousseline dragon - bruine kippenjus
€ 35

Harder  
fideuà - boemboe bali - wortel
€ 38

 Melktongfilet 
komkommer citrus - yuzu kosho – zeekraal - bouchot mossel
€ 38

*onze frieten worden gebakken in ossenwit
*om u een vlotte service te kunnen garanderen, vragen wij u vriendelijk om vanaf 7 personen voor het menu te kiezen

Onze keuzemenu's

Menu


Kabeljauw
groene curry - doperwt - snijbonen

_______ 

Nobashi
ajo blanco - mediterraanse groenten

_______ 

Harder
fideuà - boemboe bali - wortel

of

Ilperkip  
girolles - courgette - mousseline dragon - bruine kippenjus

_______

“Kers”
muscavocado krokant - Jivara lactée - witbuik kers - jus van kers met oxalis
OF
assortiment kazen
(supplement 5 euro)

_______

3 gangen/wijnselectie € 55 / € 25
*4 gangen/wijnselectie € 65 / € 32

Marktmenu


3 gangen
€ 42*
voorgerecht, hoofdgerecht, dessert
(assortiment kazen in plaats van dessert
suppl. € 5,-)

* verkrijgbaar maandag, donderdag middag en avond (met uitzondering van feestdagen).

Lunchmenu


2 gangen
€ 33
voorgerecht, hoofdgerecht, koffie

* alle dagen te verkrijgen, tijdens de middaglunch. 

Gelieve eventuele allergieën te melden aan de zaalverantwoordelijke opdat wij u een passend alternatief zouden kunnen voorstellen

Image