À la carte

Voorgerechten


Zeeuwse oesters 4/0
€ 24

Risottokroketje “oude postel”
notenham – kruidensla – botcresson (veggie optie: zonder notenham)
€ 19

Ossenstaart “stoverij”
bloemkool – supplement wintertruffel (10 euro)
€ 19

Kreeft “staart”
mousse – beuling – dragon
€ 34

Gerookte eend “salade”
witte kool – granola – sesam
€ 18

Hoofdgerechten


Skrei “gebakken”
randade – spitskool
€ 34

Rode poon “pasta”
kokkels – jus bouillabaisse
€ 32

Rundsonglet “gebakken”
savooikool – patatas bravas – aioli
€ 32

Piepkuiken “vol au vent”
met krokante kalfszwezerik
€ 29

Ravioli “mezzaluna”
portobello – boerenkool – gebrande ui
€ 26

*onze frieten worden gebakken in ossenwit
*om u een vlotte service te kunnen garanderen, vragen wij u vriendelijk om vanaf 7 personen voor het menu te kiezen

Onze keuzemenu's

Menu


Risottokroketje “oude postel”
notenham – kruidensla – botcresson
en / of
Ossenstaart “stoverij”
bloemkool – supplement wintertruffel
(supplement 5 euro)

_______

Rundsonglet “gebakken”
savooikool – patatas bravas – aioli
of
Skrei “gebakken”
brandade – spitskool

_______

Crème brûlé
café bianco – dulce de leche
of
assortiment kazen
(supplement 5 euro)

_______

3 gangen/wijnselectie € 50 / € 23
4 gangen/wijnselectie € 60 / € 30

Marktmenu


3 gangen
€ 37*
assortiment kazen in plaats van dessert
(supplement 5 euro)

* verkrijgbaar maandag, donderdag middag en avond

Lunchmenu


2 gangen
€ 30*

* verkrijgbaar maandag, donderdag en vrijdag en zaterdagmiddag

Gelieve eventuele allergieën te melden aan de zaalverantwoordelijke opdat wij u een passend alternatief zouden kunnen voorstellen

Image