À la carte

Voorgerechten


Huisgemaakte garnaalkroketten
nduja – tomatenmayonaise - witloof
€ 19

Makreelfilets “gemarineerd en gebrand”
appel - curry – citrusyoghurt - Basilicumolie
€ 18

Gelakt buikspek
traag gegaard - crème van raap en banaan
€ 17

Rundscarpaccio
gepekelde rode kool – verse vijgen – noten-rozijnenbrood
€ 18

Kort gebakken Sint-Jacobsvrucht
eekhoorntjesbrood – dashibouillon
€ 20

Hoofdgerechten


Filet Pur “Rossini”
savooikool – peterseliewortel – verse frietjes - (supplement truffel + € 5)
€ 39

Lomo “Blackwell”
romanesco – bloemkool – zilveruitjes – pont neuf aardappelen
€ 30

Kabeljauw ”Nantua”
Nantuasaus – prei – polderaardappel puree
€ 31

Zeeduivel “Lotte"
crème van jonge wortel – groene asperges – mousseline Macvin
€ 33

*onze frieten worden gebakken in ossenwit
*om u een vlotte service te kunnen garanderen, vragen wij u vriendelijk om vanaf 7 personen voor het menu te kiezen

Onze keuzemenu's

Menu


Huisgemaakte garnaalkroketten
nduja – tomatenmayonaise - witloof

_______

Kort gebakken Sint-Jacobsvrucht
eekhoorntjesbrood – dashibouillon

_______

Lomo “Blackwell”
romanesco – bloemkool – zilveruitjes – pont neuf aardappelen
of
Kabeljauw ”Nantua”
Nantuasaus – prei – polderaardappel puree

_______

Fior di latte
melkchocolade - kastanje - bosvruchten - Fior di latte
of
assortiment kazen
(supplement 5 euro)

_______

3 gangen/wijnselectie € 50 / € 23
*4 gangen/wijnselectie € 60 / € 30

Marktmenu


3 gangen
€ 39*
assortiment kazen in plaats van dessert
(supplement 5 euro)

* verkrijgbaar maandag, donderdag middag en avond

Lunchmenu


2 gangen
€ 30
voorgerecht, hoofdgerecht, koffie

* verkrijgbaar maandag, donderdag en vrijdag en zaterdagmiddag

Gelieve eventuele allergieën te melden aan de zaalverantwoordelijke opdat wij u een passend alternatief zouden kunnen voorstellen

Image