À la carte

Voorgerechten


Kalfstartaar
creme oude parmezaan | kapperblad
gepekelde groentjes

Tweeëndertig euro


Enigma rund
hummus aubergine | barilotto
Bianchetti truffel | gepofte kikkererwt | dressing oude balsamico

Tweeëndertig euro


Irish More oester
jus jonge selder & padron peper | mayonaise
jalapeno & verveine | oesterblad

Vijfendertig euro


Groen e asperge
morieltjes | espuma kimchi
verse erwt | Pertuis asperge

Tweeëndertig euro

Kreeft
salade van kreeft | dragonmayonaise
kropsla | tomatencompote

Vijfendertig euro

Hoofdgerechten


Zeebaars
jonge prei & nori | jus miso & plankton
gemarineerde courgette

Vijfenveertig euro


Rode mul
monniksbaard | algenboter
tapenade jonge selder


Tweeënveertig euro

Anjou duif
rode biet | braambes
pomme dauphine | geconfijte bout

Negenenveertig euro


Veggie
canneloni pipperade | espuma ricotta Jus
gepofte puntpaprika

Vijfendertig euro

Carima Rund
entrecote | hasselback aardappel
verse morilles | Pertuis asperge |
brioche short rib

vierenzeventig euro

   _____________________________

*om u een vlotte service te kunnen garanderen, vragen wij u vriendelijk om vanaf 6 personen voor het menu te kiezen.


Onze keuzemenu's

Menu


Hamachi
jus jonge selder & padron peper | mayo jalapeno & verveine | Koshihikari rijst


Tartelette Enigma rund*
hummus aubergine | Barilotto
Bianchetti truffel | gepofte kikkererwt


Pasta Piperade**
verse pasta | tapenade van gepofte tomaat & paprika
ansjovis uit Cantabrië | espuma ricotta | jus gepofte puntpaprika


Kalfssuccade
kroketje van bami goreng
atjar | mayonaise ketjap & sambal


OF


Zeebaars
jonge prei & nori | jus miso & plankton | gemarineerde courgette


Meeker framboos
frambozenrabarber | Bourbon vanille | jus van kruidige thee

 

Degustatiemenu 3 gangen                                        vijfenzestig euro

Degustatiemenu 4 gangen *                                          vijfenzeventig euro

Degustatiemenu 5 gangen **                                        tweeënnegentig euro          

Kazen ipv  van dessert                                                  acht euro

*gelieve eventuele allergieën te melden aan de zaalverantwoordelijke
opdat wij u een passend alternatief zouden kunnen voorstellen

Vanaf 6 personen vragen wij u om te kiezen voor het degustatiemenu.

Op zaterdagavond serveren wij uitsluitend onze 4 of 5 gangen menu.

Marktmenu


3 gangen
Eenenvijftig euro*

voorgerecht, hoofdgerecht, dessert
(assortiment kazen in plaats van dessert
suppl. acht euro)

* verkrijgbaar alle dagen (met uitzondering van vrijdagavond, zaterdagavond, zondagavond en feestdagen).

Lunchmenu


2 gangen
Vierenveertig euro

voorgerecht, hoofdgerecht, koffie

* alle dagen te verkrijgen, tijdens de middaglunch. 

* niet te verkrijgen tijdens feestdagen.

Gelieve eventuele allergieën te melden aan de zaalverantwoordelijke opdat wij u een passend alternatief zouden kunnen voorstellen

Om onze service perfect elke keer te laten verlopen vragen wij u vriendelijk af te ronden rond 17u00 voor de middag en 00u00 voor de avond.

 

 

 

 

Image