Beste klanten,

Gelieve alvast te noteren dat wij met vakantie zullen zijn van zondagavond 18 oktober tot en met woensdag 4 november. Vanaf donderdag 5 november zijn we terug open. Wel zullen wij uitzonderlijk geopend zijn op zondagmiddag 18 oktober. Wenst u nog eens graag zondagmiddag te tafelen? Reserveer alvast uw tafeltje!

Tijdens de kerstvakantie zullen wij, zoals ieder jaar gesloten zijn van donderdag 24 december tot en met woensdag 6 januari. Wel voorzien wij een overheerlijk menu voor kerstavond. Hierover binnenkort meer!

Verder blijven wij u verzekeren dat wij alle Corona maatregelen respecteren. Wij voorzien nog steeds de mogelijkheid om op vrijdag, zaterdag en zondag ons traiteurmenu te bestellen. Ontdek hier ons wekelijks menu.

Gelieve steeds te reserveren via +32 3 666 66 62 of online.  
Bedankt voor jullie begrip en tot binnenkort!

Ben & Christel

Boek een tafel


Wij verwelkomen u graag voor een gastronomische lunch of diner. Via het online-reserveringssysteem is het mogelijk om te reserveren voor maximaal 8 personen. Voor grotere gezelschappen kunt u telefonisch contact met ons opnemen +32(0)3.666.66.62 of u kunt uw aanvraag naar ons mailen via info@zilverden.be

Wij zijn doorgaans geopend van 12u tot 14u en van 18u tot 21u.
Onze sluitingsdagen vallen op dinsdag en woensdag.